Pe Kim Jong-un îl ştie toată planeta, însă pe soţia lui puţini au văzut-o. Cum arată consoarta dictatorului nord-coreean FOTO

Numele liderului nord-coreean Kim Jong Un este pe buzele tuturor în ultimii ani, cel mai recent din cauza conflictului cu Donald Trump, preşedintele Americii. Puţini sunt însă cei care ştiu detalii despre viaţa lui privată, despre cine este soţia lui şi toate zvonurile care o au pe Ri Sol-ju ca şi protagonistă.

22 oct. 2017, 09:07

Ri Sol-ju este numele soţiei lui Kim Jong Un, în 2012 fiind dezvăluit pentru primă dată faptul că aceştia sunt căsătoriţi, scrie cancan.ro. Se presupune că Ri are 28 de ani şi trei copiii cu liderul nord-coreean.

Citeşte şi Şeful CIA avertizează: Washingtonul trebuie să se comporte ca şi cum Phenianul ar fi gata de a lovi SUA în orice moment

Nu apare foarte des în public, însă este fotografiată alături de soţul ei la evenimente de mare importanţă pentru Coreea de Nord, precum testări de rachete balistice sau congrese şi aproape întotdeauna zambeste si poarta tinute sobre.

Citeşte şi NATO se pregăteşte pentru un CONFLICT NUCLEAR. Rusia a testat o rachetă ce distruge sisteme antibalistice

La inceputul acestui an, Ri Sol-ju a disparut din atentia publicului timp de cateva luni, dand astfel nastere la numeroase speculatii cu privire la starea de sanatate. Si se pare ca motivul chiar ar fi avut legatura cu sanatatea ei! Mai exact, agentiile de spionaj sud-coreene au raportat in luna august ca Ri ar fi nascut un copil.