Pedeapsă inedită pentru un proxenet. El va strânge gunoaiele din zona unde o plasa pe minoră să se prostitueze

Magistraţii au decis în cazul unui proxenet din Gorj, care a obligat o minoră să se prostitueze, ca timp de cinci luni să strângă gunoaiele exact din zona unde o plasa de regulă pe fată clienţilor, potrivit România TV.

02 mai 2015, 17:48
Pedeapsă inedită pentru un proxenet. El va strânge gunoaiele din zona unde o plasa pe minoră să se prostitueze

După 4 luni de arest preventiv, magistraţii au hotărât ca ca proxenetul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 100 de zile lucrătoare, în cadrul Primăriei municipiului Motru, la activităţile de salubrizare şi întreţinere a spaţiilor verzi, a activităţilor de reparaţii şi întreţinerea mobilierului urban şi ambiental şi alte activităţi similare.

Citeşte şi: Mama tinerei bătută de iubitul proxenet în Germania cere despăgubiri de jumătate de milion de euro

În primă instanţă, acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare şi 4 ani termen de supraveghere. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi însă contestată.

Tânărul este suspectat că, în luna decembrie a anului trecut, a obţinut diverse sume de bani de pe urma unei minore de 15 ani, pe care ar fi obligat-o să se prostitueze pentru sume cuprinse între 40 şi 60 de lei de la fiecare client, scrie adevarul.ro