Pedeapsa primită de Mirel Palada pentru că l-a bătut pe Mihai Goțiu. Ce a decis instanţa

Mihai Goţiu, fost senator USR a anunţat că a câştigat definitiv procesul pe care i l-a intentat fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Mirel Palada l-a lovit, în 2017, în timpul unei pauze publicitare, când cei doi au fost invitaţi la o emisiune difuzată de B1 TV.

14 sept. 2021, 20:19
Pedeapsa primită de Mirel Palada pentru că l-a bătut pe Mihai Goțiu. Ce a decis instanţa

Pedeapsa primită de Mirel Palada pentru că l-a bătut pe Mihai Goțiu. Fostul senator USR a precizat că, în urmă cu două săptămâni, pe 1 septembrie, Mirel Palada a achitat și daunele morale (în lei, la cursul BNR), și cheltuielile de judecată, în valoare totală de 27.000 de lei.

Pedeapsa primită de Mirel Palada pentru că l-a bătut pe Mihai Goțiu

„GATA! După aproape 4 (patru) ani s-a închis definitiv procesul cu Mirel Palada. Facebook mi-a amintit că, astăzi, se împlinesc fix patru ani de când am fost lovit, în platoul televiziunii B1 TV, de Mirel Palada, în pauza unei emisiuni. Așa cum am promis public, am refuzat „soluția” împăcării părților și am mers cu procesul penal până la capăt”, a scris Mihai Goţiu pe Facebook.

Demisie în USR. A renunțat la funcție după ce a fost prins făcând afaceri ilegale!

„În primă instanță, în decembrie anul trecut, Mirel Palada a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei, la plata unor daune morale în valoare de 5.000 de euro și a cheltuielilor de judecată. În urma apelului, în luna mai a acestui an, condamnarea penală a lui Palada a fost redusă la 6 luni. Dar tot #penal rămâne! În fine, în urmă cu două săptămâni, pe 1 septembrie, Mirel Palada a achitat și daunele morale (în lei, la cursul BNR), și cheltuielile de judecată”, a mai spus Mihai Goţiu.

Lovitură pentru USR. Un deputat al formațiunii politice îl propune pe liberalul Ilie Bolojan pentru funcția de premier

„De ce a fost nevoie să treacă atâta timp pentru a finaliza un proces de loviri, în care existau înregistrări video și martori, mi-e greu să înțeleg. Mai avem multe lucruri de schimbat și îmbunătățit în țara asta. Până una alta (și până la reabilitare), de-l întâlniți pe Mirel Palada prin vreun studio de televiziune ori pe stradă, să știți că e penal cu patalama”, a mai scris fostul senator USR.