Pedeapsa primită de un ŞOFER după ce a intrat cu MAŞINA în DORMITORUL unui copil de CINCI ANI FOTO

Un bărbat de 22 de ani din Marea Britanie a reuşit imposibilul după ce a pierdut controlul unui bolid. Astfel, el a intrat cu maşina într-o casă, chiar în dormitorul unui copil de cinci ani. Ulterior, autorităţile i-au interzis dreptul de a conduce pe o perioadă de doi ani, în urma acestui accident auto spectaculos.

23 oct. 2013, 19:09

Lewis Richardson, un tânăr de 22 de ani, a pierdut controlul maşinii, un Audi TT, în timp ce se certa cu iubita sa. Astfel, el a reuşit să izbească două maşini parcate în faţa unei case şi să râmână cu maşina blocată într-o casă, din cauza vitezei mari pe care o avea vehiculul, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Supravieţuire miraculoasă. A păcălit moartea, deşi a fost lovită în plin de două maşini

Mai mult, autorităţile au descoperit că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. El a reuşit să spargă peretele casei chiar în dreptul camerei în care dormea un copil de doar cinci ani. Părinţii minorului au spus că a fost o adevărată minune că cel mic nu a fost lovit, mai ales că vehiculul s-a oprit la doar câţiva centimetri de patul în care acesta dormea.

Citeşte şi Imagini care te vor face să crezi în FORŢA DIVINĂ: Căruciorul a fost SPULBERAT de maşină, dar copilul este VIU

Cele două persoane aflate în maşină au fost rănite grav, dar au scăpat cu viaţă, după ce pentru mai multe săptămâni s-au aflat în stare critică la spital.