Pedepsită ASPRU pentru că avea o relaţie. ADOLESCENTĂ DE 17 ANI, bătută şi închisă în CUŞCĂ de părinţi

O adolescentă de 17 ani a fost pedepsită de cei care i-au dat viaţă exact ca în Evul Mediu. Pentru că fata avea o relaţie cu un tânăr şi părinţii nu erau de acord, copila a fost bătută şi închisă mai multe zile într-o cuşcă. Cazul cutremurător a avut loc în comuna Bogați, județul Argeș. Poliţiştii au deschis o anchetă.

04 sept. 2013, 05:35
Pedepsită ASPRU pentru că avea o relaţie. ADOLESCENTĂ DE 17 ANI, bătută şi închisă în CUŞCĂ de părinţi

Totul a ieşit la iveală când fata a fost dusă la spital de către o rudă. Îngroziţi, medicii au alertat poliţia şi asistenţa socială de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Argeş, informează România TV.

Tânăra era îndrăgostită de un băiat, relaţie cu care niciunul dintre părinţi nu au fost de acord. Fetei i s-a pus în vedere că trebuie să pună capăt relaţiei. Fata a ignorat avertismentele părinţilor şi a continuat să ţină legătura cu iubitul ei prin telefonul mobil, mai ales prin SMS. Mama ei a surprins-o, a bătut-o zdravăn, apoi a legat-o şi a ţinut-o închisă mai multe zile în cuşca câinelui. Fata a reuşit să scape şi să ceară ajutorul unor rude. Ea a fost transportată de urgenţă la spital, unde a rămas internată câteva zile.

Părinţii sunt cercetaţi acum de poliţie pentru fapta lor. Fata fost reintegrată în familie cu ajutorul asistenţilor sociali.

Citeşte şi: Şi-au închis fiica într-o cuşcă şi au plecat să vadă un film la cinematograf