Pedeliştii se reunesc duminică în Colegiul Director. Ce vor dezbate liderii din teritoriu

PDL va avea duminică seara ultima întâlnire importantă înainte de lansarea oficală a candidaţilor ARD. Democrat-liberalii se vor reuni în Colegiul Director pentru a discuta detaliile campaniei electorale pentru fiecare judeţ în parte, dar şi pentru a stabili ultimele detalii ale evenimentului ce va avea loc a doua zi la Opera Română.

02 nov. 2012, 14:54
Pedeliştii se reunesc duminică în Colegiul Director. Ce vor dezbate liderii din teritoriu

Liderii PDL vor primi duminică ultimele indicaţii de la centru în ceea ce priveşte strategia de campanie, dar vor avea şi ocazia să comunice conducerii partidului în ce stadiu se află pregătirea alegerilor. Şedinţa Colegiului Director va cuprinde de asemenea stabilirea detaliilor referitoare la prezentarea oficială a candidaţilor. Concret, reprezentanţii organizaţiilor judeţene vor afla cum anume se va derula ceremonia şi ce rol va avea fiecare în cadrul lansării de la Operă.

„Avem de discutat chestiunile organizatorice pentru alegeri, de la responsabilii din secţiile de vot, la strategia pe fiecare judeţ. Urmează să vedem cum va decurge exact şi evenimentul de luni, când are loc lansarea oficială a candidaţilor”, a declarat pentru ROMÂNIATV.NET liderul deputaţilor democrat-liberali, Mircea Toader.

Pe agenda întâlnirii figurează şi aprobarea programului de guvernare, document care va fi făcut public în cadrul unei întâlniri programate la Biblioteca Centrală Universitară.

„Vom aproba prin vot programul de guvernare care este finalizat şi urmează să fie prezentat marţi. Avem de pus la punct şi lansarea candidaţilor, iar pentru asta este nevoie să dicutăm cu liderii din teritoriu”, a precizat pentru ROMÂNIATV.NET, vicepreşedintele PDL, Sulfina Barbu.

Lansarea candidaţilor Alianţei România Dreaptă va avea loc luni, începând cu ora 15, la Opera Română din Bucureşti. Co-preşedintele ARD, Răzvan Mihai Ungureanu, a anunţat, vineri, că evenimentul „nu va fi în niciun caz o manifestare de tip nord-coreean”, ci mai degrabă „o întâlnire decentă”.