Pedofilul a mai făcut o victimă. A lăsat-o gravidă pe una dintre minorele violate

Considerat un monstru pervers, cu mai multe victime la activ, un individ care a terorizat un oraş întreg a lăsat-o gravidă pe una dintre minorele abuzate!

21 aug. 2019, 07:12
Pedofilul a mai făcut o victimă. A lăsat-o gravidă pe una dintre minorele violate

Adrian Faur, băcăuanul judecat pentru 23 de fapte de act sexual cu un minor şi 8 infracţiuni de pornografie infantilă, a mai făcut o victimă, chiar când se afla sub control judiciar. Spynews.ro, care citează un document DIICOT precizează că dosarul a plecat de la plângerea depusă de mama unei minore, care a descoperit că fata a rămas gravidă cu Adrian Faur.

DIICOT susţine că plângerea a fost făcută, iniţial, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti, iar colegii lor au fost cei care au decis ca Faur să fie cercetat sub control judiciar. Aşa că, pe 22 ianuarie, când DIICOT a preluat cazul, nu a făcut decât să prelungească măsura preventivă, deşi Adrian Faur era acuzat de multiple fapte de act sexual cu un minor. În plus, el mai fusese condamnat, cu suspendare, pentru că a încercat să violeze o copilă şi, fiindcă aceasta s-a împotrivit, a bătut-o şi a tăiat-o cu briceagul. Întrebaţi dacă procurorul care l-a ajutat pe pedofil să mai facă o victimă a fost sancţionat în vreun fel, şefii de la Bucureşti au refuzat să răspundă, potrivit sursei citate.

După ultima faptă a lui Faur, DIICOT a cerut arestarea preventivă a acestuia.