Poliţistul acuzat că a agresat sexual doi copii şi-a recunoscut fapta, dar şi un viol comis în 2012

Bărbatul care a agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală a fost prins şi reţinut. Acesta este poliţist la Brigada Rutieră şi și-a recunoscut deja fapta. 

08 ian. 2018, 08:19

UPDATE Poliţistul acuzat că a a agresat sexual doi copii în 5 ianuarie în liftul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei şi-a recunoscut fapta, dar şi violul comis în 2012 asupra unei fetiţe de 7 ani în acelaşi sector.

Potrivit News.ro, anunţul a fost făcut luni seară, de avocatul bărbatului, care a precizat că iniţial acesta şi-a recunoscut doar parţial faptele, dar că ulterior a admis că este şi autorul violului din 2012.

„Într-un final, şi-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una din 2012 şi cele din 5.01.2018. Este reţinut pentru 24 de ore şi va decide procurorul să mearga la instanţă, nu va fi dus în seara asta, din câte ştiu eu, cred că mâine (marţi – n.r.)”, a declarat avocatul agentului, la sediul Poliţiei Capitalei.

De asemenea, avocatul a spus că poliţistul a încercat să-şi explice gestul afirmând că a avut nişte probleme.

„Iniţial, nu a vrut să colaboreze. Şi-a recunoscut la început parţial învinuirile, iar ulterior, într-un final a recunoscut. Regretă. A spus că a avut nişte probleme şi cam atât”, a mai precizat avocatul Constantin Dumitra.

Poliţistul, reţinut pentru 24 de ore, va fi prezentat marţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„La data de 08.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpatul S.E. sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de agresiune sexuală”, anunţă Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Conform sursei citate, „în ziua de 05.01.2018, în intervalul orar 10:10-10:55, în incinta unui bloc din sectorul 6 – în  lift şi pe palierul etajului 8 –   inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani şi l-a pupat pe obraji  pe minorul  în vârstă de 9 ani”.

„În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a  inculpatului pe o durată de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare”, precizează Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Bărbatul a fost prins de poliţişti luni dimineaţă. Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază.

Poliţistul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este căsătorit şi are doi copii.

Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

 


UPDATE Şeful Poliţiei Române a dispus, luni, verificări cu privire la agentul de la Brigada Rutieră a Capitalei reţinut pentru două infracţiuni de agresiune sexuală, dar şi un control referitor la managementul Brigăzii Rutiere, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan.


UPDATE Poliţiştii fac percheziţii, luni, la locuinţa agentului de la Rutieră reţinut după ce a fost acuzat că a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Procurorii vor cere şi arestarea lui preventivă pe o perioadă de 30 de zile, marţi urmând ca acesta să fie prezentat instanţei.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că agentul de la Rutieră a recunoscut că el este în imagini, dar a precizat că nu a făcut nimic rău şi că el iubeşte copiii.

Ce avere are poliţistul reţinut

Potrivit declaraţiei de avere, agentul Stan Eugen are un apartament în Măgurele, o maşină Dacia Logan şi o motocicletă.

Nu are conturi bancare, în schimb are datorii de 33.000 de euro. Anul trecut a realizat venituri de 42.000 de lei.

 

UPDATE Bărbatul care a agresat, vineri dimineaţă, doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti a fost reţinut luni pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri.


Bărbatul reţinut este agent la Poliția Rutieră şi a fost recunoscut chiar de către colegii săi, potrivit România TV. Suspectul a fost audiat toată noaptea și și-a recunoscut fapta. Acesta ar fi, de asemenea, autorul faptelor de pedofilie din 2015.

„Da, este poliţist la Rutieră, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este poliţist la Brigada Rutieră Bucureşti. Nu ne face cinste aşa ceva”, a declarat Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.

Detalii neştiute despre poliţistul pedofil. Colegii îl porecliseră Violatorul din 2015

Informaţia a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: „Persoana aflată la sediul Poliţiei Capitalei este agent de poliţie la Brigada Rutieră”.

Potrivit România TV, suspectul este în vârstă de 45 de ani, este divorţat si are doi copii. Acesta ar locui în oraşul Măgurele, din judeţul Ilfov.

Detalii SURPRINZĂTOARE despre suspectul de pedofilie din lift. Poliţistul acuzat de agresiune sexuală e fost jandarm

Bărbatul a fost prins luni dimineaţă şi a fost dus la Poliţie pentru audieri.

„La acest moment, la sediul Poliţiei Capitalei se află un potenţial suspect în cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 – un bărbat de 45 de ani. Faţă de acesta se desfăşoară activităţi procedurale prevazute de Codul de procedură penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Aproape trei sute de poliţişti au fost mobilizaţi, în ultimele trei zile, pentru căutarea bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei şi au fost date publicităţii imagini cu acesta, suprinse de camarele video din bloc. De asemenea, poliţiştii au găsit şi alte camere de supraveghere care l-au surprins pe bărbat.

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift.

Când au scăpat, copiii au povestit părinţilor ce au păţit, iar aceştia au depus o plângere la Secţia 22 din Capitală.

Mama copiilor agresaţi, mărturii şocante: Băiatul a fost speriat să ţipe ca să nu reacţioneze bărbatul. A aşteptat să le dea drumul