Bărbat acuzat că a agresat sexual patru copii în liftul unui bloc din Capitală, REŢINUT

Un bărbat de 30 de ani, acuzat că, în iunie, a manifestat un comportament sexual deviant în prezenţa a patru copii, în liftul unui bloc din Capitală, a fost prins vineri de poliţişti şi reţinut pentru corupţie sexuală şi lipsire de libertate.

27 nov. 2015, 15:39
Bărbat acuzat că a agresat sexual patru copii în liftul unui bloc din Capitală, REŢINUT

Bărbatul a fost reţinut vineri de poliţiştii bucureşteni, care l-au găsit la domiciliu, după aproape cinci luni de căutare.

„Din probele adunate de anchetatori reiese că pe data de 10 iunie 2015, bărbatul a urmărit patru minori care se jucau în scara unui bloc din sectorul 3, iar când aceştia au vrut să plece spre domiciliu urcându-se în lift, l-a blocat şi a manifestat un comportament deviat în prezenţa copiilor”, potrivit unui comuncat emis de Poliţia Capitalei.

Părinţii copiilor au depus, în luna iunie, plângere la Secţia 13 Poliţie, iar anchetatorii au reuşit să obţină imagini ale suspectului, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Potrivit Codului penal, „comiterea unui act de natură sexuală, altul decât cel prevăzut în art. 220, împotriva unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, precum şi determinarea minorului să suporte ori să efectueze un astfel de act se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani iar lipsirea de libertate a unei persoane în mod ilegal se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 7 ani”.