Peggy Bundy, la 59 de ani. Actriţa Katey Sagal, protagonista unui nou serial de succes FOTO

Actriţa americană Katey Sagal, care a devenit celebră interpretând rolul lui Peggy Bundy, soţia lui Al Bundy din serialul "Married... with children/Familia Bundy", este, în prezent, protagonista unui alt serial TV de succes - "Sons of Anarchy", produs de soţul ei, Kurt Sutter.

08 mart. 2013, 12:03
Peggy Bundy, la 59 de ani. Actriţa Katey Sagal, protagonista unui nou serial de succes FOTO

Katey Sagal, acum în vârstă de 59 de ani, a jucat timp de zece ani rolul soţiei lui Al Bundy, cei mai mulţi dintre noi amintindu-ne de claia ei de de păr roşcat, bijuteriile masive şi hainele mulate pe care le purta.

După succesul cu „Familia Bundy”, Sagal a apărut în numeroase alte seriale TV, precum „That ’70s Show”, „8 Simple Rules for Dating My Teenage Daughter” sau „Lost”.

Începând din 2008 este unul dintre protagoniştii serialului „Sons of Anarchy”, care a ajuns la al cincilea sezon, potrivit Mediafax.

Pe lângă cariera de actriţă, Katey Sagal a urmat o carieră în muzică. Ea a început să cânte la vârsta de 5 ani şi a făcut parte din grupul „Harlette” timp de trei ani, cântând alături de Bette Midler.

De asemenea, ea a făcut backing-vocal pentru Bob Dylan, Olivia Newton-John, Etta James SAU Tanya Tucker. În 1994 şi-a lansat primul album solo „Well…”, care a fost urmat de al doilea album, în 2004 – „Room”.

După două mariaje eşuate, Katey Sagal este căsătorită din 2004 cu producătorul Kurt Sutter. Actriţa are doi copii dintr-o căsnicie anterioară şi o fiică cu Kurt Sutter.