PELERINAJE la mormântul lui Arsenie Boca. Cât costă o excursie la Prislop. Ofertele agenţiei Patriarhiei

Credincioşii care au fost la mormântul părintelui Arsenie Boca, la mănăstirea Prislop, spun că odată ajunşi acolo au simţit o mare linişte sufletească, alţii spun că au fost martori la adevărate minuni, însănătoşiri sau că li s-au împlinit rugăciunile lăsate acolo. Cei care vor să se convingă cu ochii sau inima lor de cele auzite pot face un drum până acolo. 

08 mart. 2015, 11:19
PELERINAJE la mormântul lui Arsenie Boca. Cât costă o excursie la Prislop. Ofertele agenţiei Patriarhiei

Mulţi dintre zecile de mii de oameni care ajung anual la mormântul părintelui Asenie Boca susţin că au fost martori la minuni. Unii spun că părintele se arată din când în când credincioşilor, alţii susţin că pe lângă părinte mai apare o femeie înaltă, cu părul ondulat şi care seamănă izbitor cu Arsenie Boca. Alţii care au ajuns la cel supranumit Sfântul Ardealului spun că s-au vindecat de anumite suferinţe fizice, de boli grave, precum cancerul, iar alţii că, odată ajunşi acolo, au simţit o mare linişte sufletească. De asemenea, se spune că florile aflate în apropierea mormântului, care este situat într-o pieniţă, nu se ofilesc niciodată. 

Citeşte şi ARSENIE BOCA şi „cuvintele interzise”: Fereşte-te să pronunţi aceste vorbe blestemate!

Excursie de lux la mormântul lui Arsenie Boca

Cei care sunt curioşi să verifice cele auzite pot apela la un pelerinaj pentru a ajunge acolo. Pelerinajele sunt organizate de mai multe firme, printre care se află şi cea a Patriarhiei Române, Basilica Travel, care fac pelerinaje la mormântul lui Arsenie Boca. 

Basilica Travel pune la dispoziţia celor interesaţi atât transport, cazare şi masă, pentru un pelerinaj pentru pachetele turistice denumite „Pelerinaj pe urmele Părintelui Arsenie Boca„. Preţul pentru o astfel de excursie este de 450 sau 480, în funcţie de numărul de persoane. Programul celor 3 zile de pelerinaj include vizitarea mai multor mănăstiri, o noapte de cazare în Târgu Jiu, la un hostel, şi una la mănăstirea Sâmbăta de Sus. Sistemul de masă va fi demipensiune, cină şi dejun. 

Plecările organizate de Basilica Travel, potrivit site-ului, la mănăstirea Prislop, unde se află înmormântat Arsenie Boca, sunt organizate în fiecare lună, începând cu luna mai până în luna septembrie. 

Citeşte şi DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE: Ce scrie în dosarul părintelui Arsenie Boca din Arhiva Securităţii VIDEO

Pelerinaj cu bani mai puţini

Credincioşii cu mai puţină dare de mână pot ajunge la Sfânt şi cu mai puţini bani. Potrivit pelerinaje-turism.ro, o excursie la Sâmbăta de Sus, pe 7-8 martie, costă 195 de lei. În luna martie sunt organizate nu mai puţin de 5 pelerinaje. În pelerinajul de 2 zile, de asemenea, vor fi vizitate mănăstirile Neamţ, Sihăstria, Secu, Petru Vodă, paltinul şi mănăstirea Bistriţa. 

Preţul pentru un pelerinaj la mormântul lui Arsenie Boca poate fi şi mai mic, de 165 de lei de persoană, potrivit pelerinaje-la-manastiri.blogspot.ro. Cei care cumpără excursia trebuie să se abţină de la mute şi să se comporte ca nişte adevăraţi pelerini. 

„În pelerinaj NU se fumează la mănăstiri şi nici in apropierea celorlalti pelerini – datoram respect celor din jurul nostru! Pelerinul pleaca de acasa pentru rugaciune si multumire catre Bunul Dumnezeu, nu cauta confortul, incearca sa ajute pe cei din jur, inarmat cu rabdare si bunacuviinta, nu deranjeaza pe cei din jur, ci le acorda respectul cuvenit”, spune organizatorul. De asemenea, pelerinii trebuie să mai aibă pregătiţi 35 de lei pentru o noapte de cazare la mănăstire. Masa se asigură individual.