Penibil: Vezi cum arată PIŢIPOANCELE din Orientul Mijlociu GALERIE FOTO

Internetul este spaţiul în care orice fotografie, frumoasă sau urâtă, îşi are locul. Cu toate că există diferenţe culturale între România şi Orientul Mijlociu, se pare că la capitolul piţipoance suntem destul de apropiaţi. În imaginile de mai jos sunt prezentate tinere din ţările arabe care vor să fie sexy în imaginile postate pe reţelele de socializare.

12 mart. 2013, 13:29

Să fii atrăgător şi sexy în fotografiile postate pe internet este dorinţa fiecărei tinere din imaginile de mai jos. Cu toate acestea, nu oricine este fotogenic, iar de cele mai multe ori, în încercarea disperată de a atrage mai multe „like-uri”, piţipoancele ajung să dezguste sau să amuze.

Citeşte şi Cum înţeleg Piţipoanca şi Cocalarul să se dea sexy pe Net GALERIE FOTO

Printre cele mai vizibile greşeli se numără machiajul excesiv, bronzul neuniform şi ţinutele alese greşit. Chiar dacă locuiesc în zone aflate la mii de kilometri distanţă, „specia” piţipoancei de internet are multe trăsături comune, pornind de la spaţiul în care se desfăşoară până la expresia feţei pe care o folosesc în momentul în care fotograful apasă pe declanşator.

Citeşte şi Pirandele cu apucături occidentale, piţipoance pe Internet. Ce măsuri propune prinţul ţiganilor