Pensie COLOSALĂ pentru un magistrat din Argeş

Om bogat, om sărac! Aşa ar putea fi catalogaţi pensionarii, astăzi, de ziua lor. În timp ce unii îşi duc traiul de la o zi la alta, şi nu stiu cum să-şi numere şi ultimul bănuţ, altora le intră pe card pensii fabuloase. Vorbim despre un fost magistrat din Argeş care încaseaza lunar de la stat peste 34.000 de lei.

01 oct. 2014, 14:04
Pensie COLOSALĂ pentru un magistrat din Argeş

Cea mai mare pensie din România ajunge în buzunarul unui magistrat de la Parchetul Curţii de Apel Pitesti şi fost director al Penitenciarului Colibaşi, Gheorghe Bălăşoiu.

„Cuantumul celei mai mici pensii este de 350 de lei, pensia socială minimă garantată, iar cuantumul celei mai mari pensii este de 37.000, fiind pensie din domeniul magistraturii”, a declarat Carmen Rădulescu, purtator de cuvant al Casei de Pensii Arges.

Potrivit România TV, la polul opus sunt 4.700 de români care au pensie de 1 leu şi care primesc indemnizaţie socială pentru pensionari ca să ajungă la cei 350 de lei garantaţi de stat. Printre ei se numără şi Elena Mihăiescu, o femeie din Piteşti.

Femeia suferă de Parkinson şi este ţintuită la pat din cauza unei operaţii la coloană. Singurul sprijin este o vecină care o mai ajută din când în când.

În judeţul Argeş 151 de vârstnici au pe decizia de pensionare suma de 1 leu. De cealaltă parte, 11 români câştigă din pensia publică peste 2.100 euro lunar.