Pensiunea lui Mugur Isărescu de la Drăgăşani, recomandată de un site de vacanţe de lux. Guvernatorul BNR, în ţinută lejeră

Pensiunea cu cramă şi "fabrică" de vin ridicată de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, este recomandată în termeni laudativi de un site specializat în vacanţe de lux.

26 aug. 2017, 10:53

Site-ul World Itineraries prezintă proprietatea lui Mugur Isărescu de la Drăgăşani şi ne lasă să aruncăm o privire în domeniul celui mai longeviv guvernator de bancă naţională din lume.

Totul este nou şi cu un bun gust dincolo de orice reproş. Mugur Isărescu în persoană le-a făcut un tur celor de la World Itineraries şi s-a lăsat fotografiat în ţinută lejeră, pantaloni scurţi şi tricou cu David Bowie (guvernatorul şi-a mărturisit mai demult pasiunea pentru muzica anilor ’70).

Pensiunea este mobilată cu mobilier din lemn masiv, tablouri vechi, fotografii de epocă ale familiei Isărescu. Construcţia este ridicată pe domeniul guvernatorului, care deţine şi o vie, din care produce vinurile Casa Isărescu.

Guvernatorul are o instalaţie supermodernă din Italia unde face vinurile, pe care le pune la învechit în butoaie din stejar din Transilvania.

Pentru degustări se merge în crama răcoroasă de la subsol sau, dacă e frumos afară, pe terasa de unde se vede toată valea din jur, dar şi Carpaţii în depărtare.

Cu ocazia acestei şedinţe foto avem ocazia să-l vedem şi pe fiul de 30 de ani al guvernatorului, arhitect şi manager al domeniului de la Drăgăşani.