Pentagonul a dezvăluit boala de care ar suferi Vladimir Putin. Cum îi afectează această afecţiune deciziile

Decizia lui Vladimir Putin de a invada Ucraina a atras o serie de speculaţii referitoare la starea de sănătate a liderului de la Kremlin, vorbindu-se că acesta ar fi chiar bolnav în stare terminală sau şi-ar fi pierdut minţile.

31 mart. 2022, 16:45
Pentagonul a dezvăluit boala de care ar suferi Vladimir Putin. Cum îi afectează această afecţiune deciziile

Un raport din 2008 al Pentagonului afirmă că Vladimir Putin suferă de sindromul Asperger. Potrivit USA Today, studiul a fost realizat de Office of Net Assessment, un think tank secret al Pentagonului, în care sindromul Asperger este definit drept o „afecțiune autistică ce îi afecteaza toate deciziile”. Analizele se bazează pe înregistrări video ale acțiunilor publice ale lui Putin începând cu anii 2000.

Forma sa primară de compensație a acestei tulburări este un control extrem și acest lucru reflectă în stilul de decizii si de a guverna„, arată raportul, care arată că este puțin probabil o schimbare a stilului lui Putin.

Analiză mișcărilor ar arăta că „președintele rus ar suferi de o anormalitate neurologică”, , dar cercetătorii nu pot dovedi teoria, pentru că nu pot efectua o scanare a creierului președintelui rus, ei bazându-se doar pe analiza tiparului mișcărilor.

Citeşte şi Rusia începe recrutarea tinerilor între 18 şi 27 de ani. Vladimir Putin a semnat decretul

În acelaşi timp,Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a afirmat joi că Departamentul de Stat al SUA şi Pentagonul „nu au informaţii reale” despre ceea ce se întâmplă la Kremlin. Această situaţie este îngrijorătoare pentru că ”o astfel de neînţelegere totală duce la decizii greşite care au consecinţe nefaste”, a apreciat oficialul rus.

Pur şi simplu nu înţeleg ce se întâmplă în Kremlin„, a spus el. „Nu îl înţeleg pe preşedintele Putin, nu înţeleg cum se iau deciziile şi nu înţeleg stilul muncii noastre„, a subliniat Peskov.

Citeşte şi Cristina Demetrescu: Venus pe harta lui Putin guvernează două case proaste, pe cea a morții lui și pe cea a sfârşitului