Pentru bărbaţi: 10 abilităţi care le atrag pe femei

Pentru barbati este important sa stie ce calitati admira femeile. Tocmai de aceea sondajele de acest gen sunt foarte interesante. Insa nu intotdeauna urmarirea acestor sondaje are efectul scontat pentru barbati. De foarte multe ori, in aceeasi cercetare gasim lucruri care se bat cap in cap: unele femei subliniaza importanta aspectului emotional, altele prefera barbatii de actiune, in vreme ce o alta categorie prefera barbatii independenti si curtenitori. 

14 apr. 2019, 09:24
Pentru bărbaţi: 10 abilităţi care le atrag pe femei

Adevarul este ca fiecare femeie este diferita si are asteptari diferite. Exista insa si pariuri sigure, abilitati masculine si indicatori care demonstreaza ca esti un barbat complex si complet. Unele dintre acestea nu necesita decat putin efort, altele sunt mai greu de dobandit insa nu imposibil atat timp cat iti doresti acest lucru. Pentru barbatii interesati, iata top 10 abilitati masculine care atrag femeile.

Pentru barbati #1: Femeile sunt atrase de barbatii care vorbesc limbi straine

Cu siguranta ca aceasta abilitate este cel mai greu de dobandit, mai ales daca ai ajuns la o anumita varsta si nu vorbesti nici o limba straina. Vorbitul unei limbi straine este un semn fie al dedicatiei (ti-a luat timp si efort sa inveti) fie al faptului ca esti o persoana inteligenta si sofisticata, iar femeile sunt intrigate de ambele. Asta nu inseamna ca trebuie sa te lauzi in stanga si in dreapta cu aceasta abilitate ci doar s-o mentionezi la momentul potrivit. Evident ca n-o sa inveti peste noapte o limba straina, insa exista o multime de resurse care te-ar putea ajuta, tot ce trebuie este sa-ti faci timp pentru asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.