Motivul INCREDIBIL pentru care Cristina Dima s-a aruncat de la etajul IV. Povestea din spatele dramei

Cristiana Dima s-a aruncat de la etajul 4, pentru soţul ei ei, un personaj şarmant şi dubios, care se pare că ar fi înşelat-o. Acesta a fost motivul pentru care bomba sexy ar fi decis să-şi pună capăt zilelor.

21 feb. 2014, 08:47

Cristiana Dima a încercat să îşi pună capăt zilelor, un gest la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Totuşi, prietenii ei dădeau de înţeles că ea ar fi avut probleme în viaţa personală. S-a spus că tânăra era nefericită în căsnicie, după ce s-a îndrăgostit iremediabil şi s-a căsătorit cu Francisc Kelemen, de 43 de ani, un şarmant crai din Banat, despre care se spune că ar fi înşelat-o.

Citeşte: Mesajul INCREDIBIL postat de Cristiana Dima pe FACEBOOK înainte de tentativa de suicid

Potrivit exclusivtm.ro, Kelemen şi Cristiana s-au cunoscut la scurt timp după ce bărbatul a ieşit din puşcărie, unde a stat în arest preventiv mai multe luni în 2010, în prezent fiind judecat pentru că a vândut cu acte false terenuri ale Primăriei Timişoara.

Supranumit „creierul mafiei imobiliare”, Kelemen a cucerit-o şi a convins-o că s-a îndreptat şi s-a căsătorit cu ea. A obligat-o să renunţe la viaţa de fotomodel, a obligat-o să urmeze cursurile Facultăţii de Drept şi chiar a făcut o firmă pe numele ei.

În tinereţe, Kelemen a fost părtaş la un dublu asasinat, unde au fost ucişi doi cunoscuţi ai săi. Două trupe de interlopi s-au confruntat pe stradă. Kelemen a scăpat atunci cu viaţă pentru că a fugit, iar prietenii săi au fost ucişi cu bestialitate.

Citeşte şi: CRISTIANA DIMA, hărţuită de ADRIAN CRISTEA pe Facebook. Dialog incredibil