Pepe a bătut-o pe Raluca în faţa fetiţelor! Artistul, reclamat la Poliţie

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă în plină stradă, acesta fiind şi motivul pentru care soţia artistului a cerut ordion de protecţie! Acum câteva zile, Pepe anunţase divorţul de soţia sa.

22 nov. 2020, 14:33
Pepe a bătut-o pe Raluca în faţa fetiţelor! Artistul, reclamat la Poliţie

Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă după o ceartă în plină stradă. Potrivit Cancan, în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a deschis o acțiune în instanță împotriva lui Pepe, pe rolul Judecătoriei Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui ordin de protecție. Totul ar fi pornit de la niște mesaje de amenințare pe care Raluca Pastramă le-a primit din partea artistului. Însă, motivul real pentru care soția lui Pepe a cerut ajutorul autorităților este uluitor!

Pepe a bătut-o pe Raluca de faţă cu fetiţele

La sfârșitul săptămânii trecute, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Potrivit Cancan, cei doi soți ar fi avut un schimb de replici aprins, iar artistul n-a mai rezistat și a răbufnit. După discuția aprinsă, potrivit surselor citate, Raluca Pastramă a fost agresată de Pepe, chiar în fața celor două fetițe pe care le au împreună! Fără să stea pe gânduri, după ”corecția” primită, aceasta s-a dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal. Apoi, s-a prezentat la sediul poliției pentru a depune plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

Raluca pastramă vrea custodia exclusivă a fetiţelor

După episodul traumatizant, petrecut chiar sub privirile copiilor, bruneta ar fi luat o decizie radicală. Raluca și-a contactat avocații și este hotărâtă să obțină custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu Pepe.

Divorţul anului în SHOWBIZ: Raluca Pastramă a cerut ordin de protecţie împotriva lui Pepe

Cei doi au de împărţit şi o avere imensă: casa din zona Pipera, unde au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.