Pepe a lansat o melodie în memoria nepotului său mort la 17 ani: „Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit”

Pepe a lansat o melodie în memoria nepotului său Franco, care a încetat din viaţă la 17 ani, în urma unui accident rutier. Dispariţia tragică a adolescentului a avut loc în urmă cu 14 ani, dar timpul nu a reuşit să aline suferinţa artistului.

11 mai 2021, 11:52
Pepe a lansat o melodie în memoria nepotului său mort la 17 ani: „Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit”
Franco şi Pepe. FOTO: WOWbiz.ro

Pepe nepot mort. Artistul a lansat recent o melodie în memoria adolescentului prematur dispărut și a oferit acum detalii despre care nu a mai vorbit până acum. Pepe nu a abordat acest subiect până în acest moment ştiind că astfel ar fi putut provoca o suferinţă mult prea mare persoanelor dragi. Acum, lansarea unei piese în memoria nepotului Franco i-a dat prilejul să dezvăluie unele lucruri „Un înger„.

Pepe, melodie impresionantă pentru nepotul mort. Ce mesaj i-a transmis Franco în vis unchiului său

Videoclipul este impresionant, iar artistul a povestit că și-a visat nepotul la o lună de la moartea sa. Şi nu a fost singurul din familie căruia i-a apărut în vis tânărul dispărut prematur din această lume. Francoa i-a transmis un mesaj impresionant unchiului său.

Citeste si De ce a plecat Andra de la Vocea României: „A trebuit să intru într-un joc în care nu mi-a făcut plăcere”

Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis că el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul„, a declarat Pepe la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Pepe nepot mort

A mers pentru a zecea oară la mormântul părintelui Arsenie Boca

Pepe a povestit că, de Sfintele Sărbători Pascale din acest an, a ales să meargă la mormântul părintelui Arsenie Boca. A fost pentru a zecea oară când a ajuns la mormântul Sfântului Ardealului şi spune că a fost mai emoţionat ca niciodată.

Citeste si Acestea sunt primele spectacole în România, după perioada de pandemie. Vezi lista evenimentelor pilot lansate de Ministerul Culturii!

„Eu emoții ca de Paștele asta nu am mai trăit in viața mea. Am fost în Vinerea Mare la Arsenie Boca, e a zecea oară când merg. Am intrat primul acolo să mă rog, conduc noaptea”, a mai transmis artistul.

Ascultă, mai jos, melodia nou-lansată de Pepe, ale cărei versuri te înfioară instantaneu.