Pepe, decizie radicală. De la ce trebuie să se abţină artistul de acum încolo

De curând, Pepe a devenit pentru a doua oară tătic, frumoasa lui soție dăruindu-i a doua fetiță a cuplului. Și, pare-se, odată cu mărirea familie pe care o are, cântărețul a luat decizia de a face o schimbare radicală în viața lui.

20 sept. 2015, 08:26
Pepe, decizie radicală. De la ce trebuie să se abţină artistul de acum încolo

Pepe este unul dintre cei mai fericiţi tătici din showbiz, scrie spynews.ro. Cântăreţul nu îşi mai încape în piele de bucurie de când a devenit tătic pentru a doua oară. Artistul îşi petrece mai tot timpul alături de comorile lui şi nu a ezitat să își schimbe obiceiurile de-o viață pentru a fi alături de soția lui, Raluca, și de Maria și Rosa.

Citeşte şi Pepe s-a îmbogăţit cu zeci de mii de euro în urma botezului. Ce sumă a câştigat vedeta datorită fiicei sale

„Este minunat să fii tată. Mai ales de fete. Ele sunt lumina ochilor mei”, spune Pepe, fericit până peste poate. Mai mult, a mărturisit artistul, cea de-a doua fetiță este extrem de cuminte pentru un bebeluș de vârsta ei. „Este cea mai cuminte, Rosa a întrecut-o și pe Maria. Îți dai seama că încerc să petrec cât mai mult timp cu ele. Așa că nu prea mai merg la petreceri sau, dacă merg, mă grăbesc cât pot să ajung acasă, nu ami pierd nopțile. Stau cu fetele mele, mă joc, râd, este o senzație care nu poate fi comparată cu nimic”, a mai precizat Pepe.

Raluca și Pepe au împreună două fetiţe: Maria (3 ani) şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii.


loading...