Pepe face dezvăluiri despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Diana Munteanu: „Relaţia lor se dezvoltă”

Pepe face dezvăluiri despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Diana Munteanu. Acesta dă din casă şi spune că într-adevăr cei doi se plac şi se tachinează reciproc. În presă au apărut în ultima perioadă zvonuri că Liviu Vârciu şi Diana Munteanu formează un cuplu.

18 nov. 2015, 14:38
Pepe face dezvăluiri despre relaţia dintre Liviu Vârciu şi Diana Munteanu: „Relaţia lor se dezvoltă”

Pepe a povesti totul miercuri la Star Matinal, unde şi-a prezentat noua piesă. Acesta spune că melodia i se potriveşte atât lui, cât şi bunului său prieten şi coleg de platou de la „Ham Talent”‘, Liviu Vârciu. 

„Relaţia lor se şi dezvoltă, dar până la publicitate. Între ei e un birou de la jurizare în primul rând. Să ştii că se plac, că dacă nu se plăceau, nu existau glumele astea atât de bine conturate. Oricum Vârciu se potriveşte cu toată lumea. Nu e ghinionist în dragoste, eu îl consider norocos. Vârciu e doar cu like-uri, nu dă share: astea-s glumele noastre”, a povestit Pepe, potrivit spynews.ro

Încă de la începutul sezonului emisiunii „Ham Talent”, Liviu Vârciu nu a ratat nicio ocazie de a încerca să o cucerească pe frumoasa jurată Diana Munteanu.

Citeşte şi Liviu Vârciu, în căutarea IUBITEI PERFECTE. Iată cum TREBUIE să fie ALEASA INIMII