Pepe îşi ADORĂ soţia. Vezi ce a declarat artistul despre aceasta

De când s-a născut fetiţa sa, Maria, Pepe este în culmea fericirii. Potrivit afirmaţiilor artistului, soţia şi fiica sa sunt cele mai frumoase lucruri care i s-au întâmplat în viaţă.

23 mai 2013, 06:00
Pepe îşi ADORĂ soţia. Vezi ce a declarat artistul despre aceasta

După dezamăgirea pe care Oana Zăvoranu i-a provocat-o, Pepe pare să-şi fi găsit din nou liniştea şi fericirea. Cântăreţul este mândru de familia sa şi, în special, de Raluca pe care o consideră soţia ideală.

Raluca este fire puternica si este genul de persoana pe care te poti baza oricand si la orice. Este o persoana matura, de multe ori mult mai matura si mult mai responsabila decat mine. Este o sotie exemplara si de cand a venit Maria am cunoscut-o ca fiind o mama excelenta„, a declarat Pepe despre soţia sa, potrivit wowbiz.ro.

Venirea Mariei pe lume le-a schimbat viaţa celor doi.

Cred ca de cand a venit Maria atat eu cat si Raluca am devenit mai responsabili si ne-am maturizat brusc desi de multe ori dam in mintea copiilor cand suntem toti trei. Traim un sentiment de fericire si bucurie continua. Ne bucuram de fiecare zambet sau gest al Mariei si savuram fiecare moment impreuna. Maria nu este inca la varsta boacanelor. Am inteles de la prieteni, tati de fete, ca problemele vor veni mai tarziu insa vom trai si vom vedea. Important este sa fim sanatosi ca celelalte lucruri se rezolva„, a spus Pepe.

VEZI ŞI Cât de mult a crescut fetiţa lui Pepe. Cu cine credeţi că seamănă? FOTO