Pepe, mesaj pentru soţia lui: „Fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat”

Pepe şi Raluca Pastramă sunt în plin proces de divorţ, însă tot mai multe detalii din mariajul lor ies la iveală. Recent, artistul a cântat o piesă, live, pe Youtube, iar versurile par să fie dedicate soţiei sale, care este decisă să se despartă de cântăreţ. Cei doi au împreună două fete, Maria şi Rosa.

01 dec. 2020, 16:57
Pepe, mesaj pentru soţia lui: „Fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat”
Pepe, mesaj pentru Raluca Pastramă

Pepe a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”, mărturisind că a scris-o în urmă cu 14 ani, scrie Cancan.ro.

De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe.

Citeşte şi: Pepe, despre amantul Ralucăi Pastramă. Cine este bărbatul cu care a fost în Poiana Braşov

Pepe şi Raluca DIVORŢEAZĂ

Cei doi nu mai locuiesc împreună de aproximativ două săptămâni, decizia fiind comunicată şi celor două fete pe care le au împreună.

Vreau să vă fac un anunţ extrem de important, pentru mine şi cred că şi pentru voi, trist totodată, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţie, în momentul de faţă, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Asta pentru că am înţeles nişte lucruri, şi eu, şi ea, nu mai există tensiuni, sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni, ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei, după ce am trecut acest prag, restul nu mai contează. 

Sper din suflet să ne respectaţi decizia, să nu comentaţi prea mult.

Fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces. Nu există un motiv major, real, dar dacă nu se poate, nu se poate, asta e!”, a mărturisit Pepe într-un video.