Pepe reporneşte RĂZBOIUL cu Oana Zăvoranu. Află ce vrea să obţină artisul de la fosta soţie

Pepe a cerut redeschiderea dosarului în care o acuză pe fosta soţie, Oana Zăvoranu, de furt şi distrugere. În urmă cu doi ani, când cei doi au divorţat, Pepe şi-a acuzat fosta soţie că i-a furat bani şi bunuri din casa.

10 aug. 2013, 07:41
Pepe reporneşte RĂZBOIUL cu Oana Zăvoranu. Află ce vrea să obţină artisul de la fosta soţie

Războiul dintre cei doi nu încetează niciodată. Pepe vrea cu orice preţ să o facă pe Oana Zăvoranu să plătească.

În urmă cu două luni, Parchetul o scotea pe Oana Zăvoranu de sub urmărire penală în dosarul în care Pepe o acuza de furt. Artistul susţine acum că procurorii nu şi-au făcut treaba corect şi solicită în instanţă ca ancheta să se reia.

„E inadmisibil cum şi-au motivat procurorii rezoluţia. Atunci, fiecare dintre doi soţi care divorţează ar putea să plece cu ce apucă din casă, fără să mai apeleze la autorităţi pentru partaj. Aşa a procedat şi Oana şi, incredibil, anchetatorii au găsit-o nevinovată. Lucrurile n-au cum să rămână aşa!”, a mărturisit Pepe pentru Cancan.ro.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu îi jigneşte pe Pepe şi pe soţia lui: Eu l-am cizelat, că doar nu analfabeta cât calul

Acum doi ani, în plin scandal de divorţ, Pepe îşi acuza fosta soţie că i-a furat bani şi mai multe bunuri din casă.

„Sunt 75.000 de euro în total. Bani cash ce am avut în casă. La mine nu mai sunt. Au rămas cinci euro. Niciodată nu aş fi putut să pun în seif o bancnotă de cinci euro, credeţi-mă”, mărturisea Pepe pe atunci.

Oana Zăvoranu a respins permanent acuzaţiile fostului soţ.

„Oana se aştepta la această manieră de a acţiona a fostului ei soţ. Soluţia dată în acest caz este temeinică. Noi nu credem că soluţia va fi întoarsă. Probatoriul care există nu o poate duce pe Oana în instanţă ca această să fie trasă la răspundere”, a declarat avocatul Oanei la România TV.

Dosarul în care Oana e acuzată de furt, redeschis de Pepe, se află acum la Judecătoria Sectorului 3 şi are termen peste câteva zile.