Pepe și noua sa iubită surprinși într-un sărut pătimaș. Femeia care l-a pus pe jar pe latino-lover-ul României

Pepe și noua sa iubită, Yasmine, au fost surprinși într-un sărut pătimaș. Cei doi au început să se întâlnească la doar 4 luni după divorțul cântărețului.

13 iun. 2021, 15:08

Pepe și noua sa iubită, Yasmine, au fost fotografiați în ipostaze extrem de tandre, în cadrul unui eveniment public. Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat precum doi îndrăgostiți, iar fanii lui Pepe deja se întreabă dacă poate fi vorba de o nouă relație serioasă.

Cei doi au mai fost văzuți împreună, în urmă cu câteva săptămâni, la un local select din Capitală, din zona parcului Herăstrău. Frumoasa șatenă, Yasmine, este de profesie make-up artist și, datorită înfățișării impecabile, a fost prezentă și pe podiumurile prezentărilor de modă, ca model.

Ultima întâlnire dintre Pepe și Yasmine a fost una cât se poate de pasională, iar partenerii nu s-au sfiit să-și arate public sentimentele unul față de celălalt, titrează Spynews.

Pepe nu fuge de însurătoare

Pepe a declarat recent că nu exclude posibilitatea unui nou mariaj, ar vrea să se însoare din nou și să facă copii.

“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie.

Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a declarat Pepe, la Antena Stars.