Pepe, tată pentru a doua oară. Prima fotografie cu fetiţa Ralucăi şi al lui Pepe FOTO

Ziua de Florii a fost una extrem de emoţionantă pentru familia lui Pepe şi a Ralucăi. Dis-de-dimineaţă, soţia cântăreţului a fost programată la cezariană, iar în urmă cu puţin timp, Pepe a devenit tăticul celei de-a doua fetiţe. 

05 apr. 2015, 08:48

Pepe şi Raluca sunt în culmea fericirii, scrie spynews.ro. În urmă cu câteva minute, cântăreţul şi-a ţinut în braţe cel de-al doilea copil. Emoţionat şi extrem de curajos, Pepe a asistat la naştere şi a fost alături de frumoasa lui soţie.

Citeşte şi Soţia lui Pepe va naşte în Duminica Floriilor. Ce nume au ales pentru fetiţă

În jurul orei 11, Rosa Alexandra Pascu a venit pe lume. Micuţa a primit nota 10 din partea medicilor, iar la naştere a cântărit 3, 49 kilograme şi are 51 centrimetri. Deşi abia a venit pe lume, fetiţa pare că a moştenit trăsăturile tatălui ei.

Citeşte şi PEPE a intrat în pământ de ruşine. Loredana Pastramă a dansat la bară, în direct FOTO

Cei doi au venit alături de familia Ralucăi, încă de la primele ore ale dimineţii. Cu o geantă în care au pregătit tot ce trebuie, viitori părinţi au aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a frumoasei Rosa. Pepe a stat lângă soţia lui pe toată durata operaţiei de cezariană, iar la sfârşit şi-a ţinut micuţa în braţe.