Pepe vrea să se căsătorească din nou: „Poate mai urmează încă un copil”

Pepe vrea să se căsătorească din nou. Chiar dacă multă lume nu se aştepta la asemenea afirmaţii, artistul a recunoscut că nu are nimic împotrivă să facă o nouă nuntă, ba chiar şi încă un copil, dacă ar fi cazul.

24 iun. 2021, 14:13
Pepe vrea să se căsătorească din nou: „Poate mai urmează încă un copil”
Pepe vrea să se căsătorească din nou

Pepe vrea să se căsătorească din nou. Deşi are o relaţie în acest moment, se iubeşte cu make-up artista Yasmine Ody, în vârstă de 26 de ani, a recunoscut că nu şi-a dorit divorţul de Raluca Pastramă.

Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult”, a declarat Pepe.

Citeşte şi: Pepe și noua sa iubită surprinși într-un sărut pătimaș. Femeia care l-a pus pe jar pe latino-lover-ul României

Pepe vrea să se căsătorească din nou

Pepe spune că vrea să lase trecut în spate şi se focusează pe viitor. El nu exclude chiar apariția unei noi căsătorii sau chiar a unui copil. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce?

Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus artistul la Antena Stars.

Raluca Pastramă, prima reacţie după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită

Pepe

s-a afişat pentru prima dată în public alături de noua femeie din viața lui. Cei doi au petrecut în week end la o terasă alături de prieteni, apoi au fost surprinși sărutându-se.

Fosta soție a lui Pepe a avut o primă reacție după ce artistul s-a afișat alături de noua femeie din viața lui la doar patru luni de la divorț. „Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a spus Raluca Pastramă pentru Playtech.

Aceasta a mai dezvăluit că ea a fost cea care a pus punct căsniciei cu cântărețul deoarece simțea că lucrurile nu mai funcționau în relația lor de ceva vreme: „Am luat greu decizia, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră, dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”.