Pepsi, înlocuită de Coca Cola în restaurantele KFC şi Pizza Hut din România

Clienţii retaurantelor KFC şi Pizza Hut din România nu vor mai găsi sucul Pepsi în meniu.

15 feb. 2012, 11:27
Pepsi, înlocuită de Coca Cola în restaurantele KFC şi Pizza Hut din România

Începând cu luna februarie a acestui an, brandurile „Yum!” din România – KFC, Pizza Hut şi PHD, vor demara colaborarea pe segmentul de băuturi răcoritoare cu Coca-Cola HBC România.

“Decizia de a servi produsele Coca-Cola HBC în restaurantele din România se integrează într-un proces mai amplu de dezvoltare a brandurilor „Yum!” pe piaţa românească, un proces în care o componenţă importantă este reprezentată în continuare de apropierea faţă de consumator. Considerăm că dinamica produselor şi ofertelor pentru clienţii noştri este în concordanţă cu aceea a noului partener”, a declarat Mark Hilton, noul director general al brandurilor Yum! în România.

Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schwepps, Dorna, Izvorul Alb, Nestea,Cappy vor fi disponibile în cele 64 de locaţii „Yum!” din tara, începand cu această lună.

Începerea colaborării cu Coca-Cola HBC nu este singura schimbare pentru brandurile Yum! pe piaţa românească. La sfârşitul lui 2011, Mark Hilton a fost numit noul CEO pentru KFC, Pizza Hut şi PHD. În plus, compnia se va orienta în anii următori spre deschiderea mai multor restaurante KFC de tipul drive-thru. Pentru Pizza Hut se prevede deschiderea de noi locaţii de livrare „la uşă” sub brandul PHD.

Yum! Brands INC este cea mai mare companie de restaurante în ceea ce priveşte restaurantele de sistem, cu aproximativ 38.000 de unităţi în peste 110 ţări şi teritorii. În România, Yum! Brands este prezent prin brandurile KFC, Pizza Hut şi PHD.