Percheziţii de amploare în Olt. Patru persoane au fost reţinute pentru trafic şi consum de droguri

Patru persoane au fost reţinute, în judeţul Olt, pentru trafic şi consum de droguri, acestea fiind suspectate că, începând de anul trecut şi până în prezent, ar fi cultivat şi ar fi vândut cannabis către diverse persoane din Olt. La percheziţiile făcute în acest caz s-au găsit plante de cannabis şi droguri sub formă de comprimate.

08 aug. 2018, 13:19
Percheziţii de amploare în Olt. Patru persoane au fost reţinute pentru trafic şi consum de droguri

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor de la DIICOT Olt, au făcut, marţi, trei percheziţii în localitatea Tufeni, la locuinţele unor persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 31 de plante de cannabis, 72 de comprimate susceptibile a fi droguri de mare risc, recipiente care conţin seminţe şi influorescenţe de cannabis, ţigarete confecţionate artizanal, cinci telefoane mobile şi un cântar electronic.

Patru persoane, cu vârste cuprinse între 53 şi 63 de ani, au fost duse la audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. Acestea sunt bănuite că din 2017 şi până în prezent ar fi cultivat şi comercializat cannabis către diverse persoane din judeţul Olt.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au prins un bărbat, de 18 ani, din localitatea Nicolae Titulescu, care, în aceeaşi perioadă, ar fi comercializat cannabis provenit de la aceştia.

Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Olt.