Percheziţii de amploare la primăria din Bujoreni şi la alte 28 de locaţii din Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti

Mai multe percheziții au avut loc, joi, la sediul primăriei din Bujoreni, la locuințele primarului și ale funcționarilor publici. De asemenea, percheziții au avut loc și la sediile administratorilor mai multor firme din localitățile Bujoreni, Călimănești și Râmnicu Vâlcea, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

17 mart. 2016, 16:09
Percheziţii de amploare la primăria din Bujoreni şi la alte 28 de locaţii din Râmnicu Vâlcea şi Călimăneşti

Potrivit comunicatului, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011-2016.

Astfel, în cursul zilei de 17 martie 2016, ca urmare a obținerii autorizațiilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 28 de locații situate în Râmnicu Vâlcea, Bujoreni și Călimănești, din care una este sediul unei instituții publice, respectiv Primăria Bujoreni, iar celelalte sunt sediile unor societăți comerciale.

În această cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, a Direcției Generale Anticorupție — Biroul Județean Vâlcea și Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea.

Citeşte şi Percheziţii la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul panificaţiei