PERCHEZIŢII în Ilfov, la persoane suspectate că au furat componente de cale ferată

Publicat: Vineri, 12 Aprilie 2013 08:12 // Actualizat: Vineri, 12 Aprilie 2013 09:08 // Sursa: RTV.net

Poliţiştii au făcut, vineri, zece percheziţii în judeţul Ilfov, la locuinţele unor persoane suspectate că au furat componente de cale ferată din localităţile Chitila şi Mogoşoaia, pe care le-au vândut la un centru de colectare a fierului vechi din Buftea.

Foto: rtv.net

 În urma percheziţiilor au fost depistaţi 13 bărbaţi, cu vârste între 25 şi 30 de ani, suspectaţi de furt, urmând să fie audiaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Anchetatorii au stabilit că cele 13 persoane ar fi furat, în perioada februarie-martie, mai multe obiecte feroase din societăţi comerciale, precum şi din zona căilor ferate, din localităţile Chitila şi Mogoşoaia, pe care le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi din Buftea.

"Percheziţiile au fost efectuate pentru probarea activităţii infracţionale a 13 persoane, suspectate de mai multe furturi din societăţii comerciale, din judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, precum şi de componente de siguranţă a traficului feroviar", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Ilfov.

Poliţiştii au găsit la un centru de colectare a fierului vechi mai multe obiecte feroase, cel mai probabil provenite din furturi.

Percheziţiile au fost făcute de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Poliţia Ilfov, Serviciul Acţiuni Speciale şi Poliţia Transporturi, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Buftea.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
căi ferate furt percheziţii perchezitii buftea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 apr 18:45
...la demontarea distribuitoarelor de pe vagoanele de marfă, echipamente şi componente sustrase de pe vagoanele de marfă, documente de transport feroviar fictive, precum şi înscrisuri olografe utile în documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor”, se mai...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H