Percheziţii în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov la suspecţi de evaziune fiscală

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Prahova efectuează, joi dimineaţă, o serie percheziţii la mai multe adrese din judeţele Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare. Prejudiciul este estimat la peste 500.000 de euro.

04 iul. 2013, 05:09
Percheziţii în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov la suspecţi de evaziune fiscală

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, un număr de şapte percheziţii se desfăşoară simultan în Prahova (patru), Dâmboviţa (două) şi Ilfov (una) la domiciliile unor suspecţi şi la sediile şi punctele de lucru aparţinând unor societăţi comerciale cu obiect de activitate în domeniul achiziţiilor intracomunitare de bunuri alimentare şi nealimentare, anchetatorii având suspiciuni privind comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, informează Agerpres.

Din cercetări a reieşit faptul că activitatea infracţională s-ar fi desfăşurat din anul 2010 şi până în prezent, prejudiciul în acest dosar fiind estimat la peste o jumătate de milion de euro.