Percheziţii în Teleorman, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Cinci persoane, duse la audieri

Mai multe plante de cannabis au fost ridicate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman și de polițiștii Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate joi dimineață, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

18 aug. 2016, 11:17
Percheziţii în Teleorman, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Cinci persoane, duse la audieri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor DIICOT — BT Teleorman, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza comunei Dracea și una în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma acțiunii, la una dintre locațiile percheziționate din comuna Dracea a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din plante cu dimensiuni cuprinse între unu și doi metri. Întreaga cantitate a fost ridicată de polițiști.

În baza mandatelor de aducere, cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT — BT Teleorman, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activități infracționale.