Percheziţii în Teleorman: Un bărbat, cercetat pentru deţinere de arme ilegale

Un bărbat din Teleorman este cercetat de polițiști și trebuie să dea socoteală pentru o armă adusă ilegal din afară, 10 ceasuri furate din alte țări, dar și pentru alte obiecte suspecte găsite la percheziție.

19 sept. 2015, 10:24
Percheziţii în Teleorman: Un bărbat, cercetat pentru deţinere de arme ilegale

Acțiunea polițiștilor Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, din Inspectoratul General al Poliției Române a vizat trei percheziţii în orașul Roşiori de Vede şi localitatea Zâmbreasca, județul Teleorman, potrivit evz.ro.

Anchetatorii aveau informații că un bărbat de 29 de ani organiza partide ilegale de vânătoare, dar și că ar fi adus o armă din afară pe care nu a declarat-o autorităților. În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, carne și carcase provenite de la vânatul braconat, un proiector şi cabluri, folosite pe timp de noapte.

De asemenea, au fost depistați și indisponibilizați şase ogari, câini interzişi a fi folosiţi la vânătoare, care ar fi fost utilizați la braconarea animalelor.

Totodată, au fost confiscate 10 ceasuri, cu privire la care există indicii că ar proveni din furturi, comise în state din Uniunea Europeană.