Percheziţii la Academia Navală din Constanţa. Sunt vizate fapte de corupţie în legătură cu promovarea unor examene

Procurorii militari din DNA efectuează, joi, percheziții la Academia Navală din Constanța, iar cercetările vizează fapte de corupție în legătură cu promovarea unor examene, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

10 nov. 2016, 08:37
Percheziţii la Academia Navală din Constanţa. Sunt vizate fapte de corupţie în legătură cu promovarea unor examene

În cauză se anchetează infracțiuni de luare și dare de mită privind promovarea unor examene sau unor restanțe. Sursele citate de Agerpres au precizat că ancheta ar viza cadre universitare de la Academia Navală din Constanța.

DNA a anunțat joi că procurorii efectuează șapte percheziții în județul Constanța, dintre care trei la sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în 2016.

Procurori militari din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în cursul anului 2016. În cursul zilei de 10 noiembrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în județul Constanța, din care trei locații sunt situate în sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane„, se arată într-un comunicat transmis de DNA.


loading...