Percheziţii la Clanul Izdrăilă: Sunt căutaţi traficanţi de minore

Poliţiştii din judeţul Olt au descins miercuri dimineaţă la locuinţele mai multor interlopi din oraşele Slatina şi Balş, aparţinând membrilor clanului Izdrăilă. Aceştia sunt suspectaţi că racolau tinere, pentru prostituţie.

08 mai 2013, 05:36
Percheziţii la Clanul Izdrăilă: Sunt căutaţi traficanţi de minore

Miercuri dimineaţă, poliţiştii din Olt au efectuat 25 de percheziţii în Slatina şi Balş, procurorii emiţând mandate de aducere pentru 25 de persoane suspectate de trafic de persoane. Totodată, 65 de victime sunt audiate de procurorii DIICOT.

Potrivit România TV, cei căutaţi fac parte din clanul Sarsailă, ai căror lideri sunt cunoscuţi sub numele de Versace, Magnat. Anchetatorii spun că suspecţii sunt cercetaţi deoarece duceau femei, unele dintre ele chiar minore, în Italia, iar acolo le obligau să se prostitueze.

Grupul infracţional, constituit din 25 de persoane, era condus de Sorin Florin Izdraila, zis Sorin Magnatul, în vârstă de 28 de ani, exponent al lumii interlope din judeţul Olt.

Procurorii spun că în perioada 2009-2013 au fost duse în Italia şi Anglia, pentru prostituţie, peste 200 de fete, în majoritate minore, de pe urma cărora membrii clanului au câştigat peste 500.000 euro.