PERCHEZIŢII la falsificatori de documente. Cinci persoane au fost REŢINUTE

Carti de identitate false, 15.600 de euro, dintre care 4.400 falsi, 100.000 de lei, 1.500 de forinti, inscrisuri, diplome, stampile, unitati de calcul, imprimante si telefoane mobile au fost ridicate, sambata, de politisti, in urma celor 16 perchezitii efectuate la persoane banuite ca ar desfasura activitati ilegale de falsificare de documente si punere in circulatie de valuta falsa.

24 ian. 2016, 13:50
PERCHEZIŢII la falsificatori de documente. Cinci persoane au fost REŢINUTE

Cinci persoane au fost retinute pentru 24 de ore, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Sambata politistii de investigare a criminalitatii economice ai Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes, au efectuat 14 perchezitii domiciliare si 2 perchezitii auto, in judetele Caras-Severin, Timis si Dolj, la persoane banuite ca ar desfasura activitati ilegale de falsificare de documente si punere in circulatie de valuta falsa.

In urma activitatilor desfasurate, politistii au ridicat 4 carti de identitate false, 15.600 de euro, dintre care 4.400 falsi, 100.000 de lei, 1.500 de forinti, inscrisuri, diplome, acte auto, calculatoare, imprimante, stampile si telefoane mobile.

De asemenea, 14 persoane au fost conduse la Parchetul de pe langa Judecatoria Caransebes, dintre care 5 au fost retinute, pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentate instantei, pentru dispunerea altor masuri preventive.

La actiune au participat politisti de investigare a criminalitatii economice, de investigatii criminale, de la rutiera, luptatori ai serviciilor pentru actiuni speciale si politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate din cele 3 judete.