Percheziţii la o firmă de pază suspectată de EVAZIUNE. Administratorul este tatăl iubitei lui Andrei Năstase

Poliţiştii fac, miercuri, 12 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Argeş, într-un dosar de evaziune fiscală în care administratorul unei firme de pază este suspectat că ar fi înregistrat în contabilitate documente false. Prejudiciul produs este de peste două milioane de lei.

05 nov. 2014, 08:37
Percheziţii la o firmă de pază suspectată de EVAZIUNE. Administratorul este tatăl iubitei lui Andrei Năstase

Anchetatorii fac verificari la sedii si puncte de lucru ale firmei de paza Invest Securitys Services, in cauza fiind vizat si administratorul societatii, George Ciuvat. Acesta este tatal Biancai Ciuvat, iubita lui Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, potrivit hotnews.ro.

La finalul perchezitiilor vor fi duse la audieri 22 de persoane, pe numele carora au fost emise mandate de aducere.

Activitatile, desfasurate sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, vizeaza probarea activitatii infractionale a reprezentantilor unei societati comerciale care, in perioada 2007-2012, folosind documente false si inregistrari contabile fictive, s-ar fi sustras de la plata obligatiilor fiscale. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infractionala a fost estimat la peste 2.000.000 de lei„, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

CITEŞTE ŞI: Poliţia în acţiune: percheziţii la persoane bănuite că ar deţine ilegal arme