Percheziţii la Parchetul Beiuş. Un procuror este acuzat de corupţie

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Oradea, efectuează, marţi, percheziţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, ca urmare a unor suspiciuni privind fapte de corupţie comise de un procuror în perioada 2009-2015.

08 dec. 2015, 07:36
Percheziţii la Parchetul Beiuş. Un procuror este acuzat de corupţie

„În cursul zilei de 08 decembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 7 locații situate în municipiul Beiuş, judeţul Bihor, din care una este sediul unei instituții publice restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul DNA.

Potrivit unor urse judiciare citate de România TV, percheziţiile au loc la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, unde un procuror este acuzat de fapte de corupţie. Potrivit surselor citate, se efectuează cercetări cu privire la infracțiuni de abuz în serviciu și luare de mită în legătură cu instrumentarea unor dosare

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Bihor.