Percheziţii la suspecţi de infracţiuni de corupţie. Este vizat şi fostul primar al oraşului Giurgiu

Mai multe percheziţii au loc, vineri dimineaţă, în Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov, la suspecţi de infracţiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de serviciu. În cauză este vizat şi fostul primar al oraşului Giurgiu, Lucian Iliescu, potrivit unor surse judiciare.

29 mai 2015, 06:27
Percheziţii la suspecţi de infracţiuni de corupţie. Este vizat şi fostul primar al oraşului Giurgiu

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de serviciu, comise în perioada 2010-2012.

Citeşte şi Percheziţii în Slobozia şi Feteşti la persoane bănuite de abuz în serviciu

„În cursul zilei de 29 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în municipiul București și județele Giurgiu și Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată în comunicatul DNA.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Citeşte şi Primarul din Tulcea, Constantin Hogea, a fost reţinut