Percheziţii la traficanţii de droguri din Oradea. Poliţiştii au confiscat 205 pastile de ecstasy şi peste 600 de grame de cannabis

Procurorii DIICOT au făcut, joi, mai multe percheziţii în municipiul Oradea, la persoane suspectate că au procurat şi vândut droguri de risc şi droguri de mare risc, poliţiştii ridicând 205 pastile de ecstasy (MDMA), 620 de grame de cannabis şi 1.880 de grame de materie vegetală cu efect psihoactiv. Un număr de 13 suspecţi urmează să fie audiaţi în acest caz.

02 mart. 2017, 15:23
Percheziţii la traficanţii de droguri din Oradea. Poliţiştii au confiscat 205 pastile de ecstasy şi peste 600 de grame de cannabis

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea şi ofiţeri de poliţie judiciară de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, joi, 12 percheziţii în municipiul Oradea, la persoane suspectate de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În perioada 2016-2017, suspecţii au procurat, transportat şi vândut produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi droguri de risc şi droguri de mare risc în municipiul Oradea.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 205 pastile de ecstasy (MDMA), 620 de grame de cannabis, 1.880 de grame de materie vegetală cu efect psihoactiv şi 27 de pliculeţe cu diverse produse ce conţin substanţe de tip etnobotanic.

La sediul DIICOT Oradea vor fi aduşi 13 suspecţi, pentru a fi audiaţi.

Citeşte şi Timişorean care vindea droguri online, arestat în urma unor percheziţii făcute de DIICOT