Perechile de zodii care se potrivesc perfect, dar riscă să fie infidele. Ce spune Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a vorbit recent despre compatibilitățile în relațiile de cuplu. Astrologul a pus accentul pe anumite semne zodiacale care, în ciuda armoniei de la începutul unei relații, acestea sunt predispuse să înșele persoana iubită. Vezi mai jos toate detaliile.

27 nov. 2023, 08:27
Perechile de zodii care se potrivesc perfect, dar riscă să fie infidele. Ce spune Mihai Voropchievici
Horoscop 30 octombrie - 5 noiembrie 2023 Mihai Voropchievici. Zodiile protejate de astre, două dintre ele vor avea o săptămână de vis

După spusele lui Mihai Voropchievici, există perechi de zodii care se bucură de o armonie și de o compatibilitate ideală, însă, odată cu trecerea timpului, acele zodii ajung să se distrugă reciproc, iar de cele mai multe ori este din cauza infidelității.

Citește și Zodia fericită a lunii decembrie. Acești nativi vor avea parte de iubire, bani și noroc

Cunoscutul astrolog a vorbit în cadrul unei emisiuni despre unul dintre cele mai importante aspecte într-o relație romantică.

Potrivit numerologului, există zodii care se îndrăgostesc intens, împărtășind o compatibilitate aparent ideală, dar care, din păcate, devin victimele plictisului în relație.

Această lipsă de stimulare i-ar determina să caute diversitate și entuziasm în alte direcții, adesea sfârșind prin a-și înșela parteneri, a spus astrologul, potrivit emisunii ”Adevăruri Ascunse”.

Cuplul Gemeni – Gemeni este considerat unul dintre cele mai întâlnite cupluri cu o tendință mare de infidelitate. Nativii Gemeni au o personalitate schimbătoare, sunt mereu în căutarea lucrurilor noi, chiar și în afara relației, astfel, pot dezvolta alte legături cu alte persoane externe.

Cuplul Berbec – Rac nu este unul dintre cuplurile care ar putea rămâne împreună până la final, deoarece, Berbecul este o fire predominantă și se confruntă cu provocări în relația de cuplu, mai ales cu un partener în zodia Rac. Deși Berbecul este o fire puternică și încăpățânată, atunci când este într-o relație cu un nativ Rac, Berbecul poate deveni vulnerabil și supus.

Cuplul Balanță – Capricorn se confruntă cu riscul infidelității motivată de interese diferite. Balanța este caracterizată de indecizie și critică și nu poate să nu exprime întotdeauna iubirea. Cei doi ar putea împinge lucrurile să devină critice, amândoi având pretenții prea mari unul de la celălalt.

Cuplul Scorpion – Scorpion poate experimenta o legătură pasională și intensă într-o relație, inițial fiind caracterizat de o atracție sexuală puternică. Chiar și așa, după calmarea sentimentelor inițiale, pot apărea dificultăți.

Citește și Mihai Voropchievici: Zodiile care nu apucă Revelionul împreună, au tras cartea neagră şi au cumpănă mare de Sărbători

Nativii din Scorpion pot căuta conexiuni sexuale în afara relației, iar dacă acest aspect nu duce la infidelitate, personalitățile lor volatile, emoționale și încăpățânate pot genera conflicte, iar aceste tensiuni emoționale explozive pot contribui la infidelitate, dacă persistă în timp.

Cuplul Vărsător – Taur se confruntă cu provocări generate de atitudinile rigide și nevoile diferite ale partenerilor. Vărsătorul dorește mereu să aibă dreptate și spațiu, în timp ce Taurul caută iubire și siguranță.

Aceste diferențe determină o lipsă de înțelegere între ei, deoarece amândoi sunt hotărâți în privința dorințelor lor personale, deși compatibilitatea poate fi perfectă atunci când aceștia intră într-o relație.