Performanțele zodiilor în așternut. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cine sunt cei mai pricepuți nativi

Camelia Pătrășcanu a realizat un horoscop fără perdea referitor la performanțele zodiilor în pat. Astroloaga a dezvăluit cine este cel mai creativ, dar și cine are lipsuri la acest capitol.

30 sept. 2023, 18:51
Performanțele zodiilor în așternut. Camelia Pătrășcanu dezvăluie cine sunt cei mai pricepuți nativi

Performanțele zodiilor în așternut. În timp ce unii nativi sunt mai curajoși și dezinhibați, alții sunt mai neîncrezători în abilitățile lor, ceea ce îi face să se inhibe.

BERBEC

Berbecii sunt direcți și foarte pasionali și țin foarte mult la igienă și stil. Sunt iremediabil cuceriți de o persoană care are grație, eleganță, care știe să se comporte, care pune preț pe înfățișare, scrie fanatik.ro

TAUR

Taurii iubesc naturalețea și sinceritatea. Nu le plac lucrurile crispate, căci și lor le place să fie degajați. Apreciază frumusețea naturală, senzualitatea explicită. Adoră, de asemenea, mângâierile și îmbrățișările.

GEMENI

Gemenii tatonează mult timp terenul. Sexualitatea lor se activează după îndelungi conversații sau jocuri. Deși par ușor de cucerit, nu sunt deloc așa. În schimb, în pat își dau măsura talentului.

RAC

Racii nu se aruncă niciodată cu capul înainte. Înainte de a ajunge în pat cu cineva, încearcă să cunoască bine persoana respectivă. Au nevoie și de niște experiențe decisive pentru a avea încredere în celălalt.

LEU

Leii se aprind repede și fac propuneri fără să piardă mult timp. Dacă primesc un refuz, se retrag fără să se simtă jigniți. Cine nu ține pasul cu înflăcărarea lor, îi poate pierde. Sunt foarte asumați și dau semnale de la bun început că sunt pregătiți să-și ducă partenerul în pat.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt discreția în persoană. Își analizează cu atenție partenerul, sunt foarte atente la comportamentul celuilalt. Deși pot fi flegmatice, ironice, în realitate acesta este semnalul că persoana de sex opus din fața lor îi interesează. În caz contrar, dispar fără să dea explicații.

Citeste si Evenimente astrologice octombrie 2023. Începe sezonul eclipselor, Mercur intră în Balanţă, iar Venus intră în perioada postretrogradă

BALANȚĂ

Balanțele sunt deosebit de senzuale și se pare că au cele mai bune performanțe dintre toate zodiile în pat. Bărbații Balanță sunt mai buni pentru o relație după ce și-au atins maturitatea, cam după 35 de ani.

SCORPION

Scorpionii au sexualitatea pronunțată, dar au nevoie de o profundă intimitate pentru a performa cu adevărat. Adoră naturalețea: cu cât e corpul mai natural, cu atât se aprind mai repede.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii cuceresc foarte repede prin energia lor. Emană multă sexualitate, dar ca să performeze au nevoie de disciplină, de o relație.

CAPRICORN

Capricornii se deschid destul de greu. Nici singurătatea nu îi apasă prea tare, nu sunt disperați să găsească pe cineva. Cu partenerul de viață sunt deosebit de creativi.

Citeste si Horoscop 2024. Ce zodii au parte de un an zen, cine obţine jackpot-ul anul viitor. Tamara şi Pavel Globa au previziuni complete

VĂRSĂTOR

Vărsătorii pot părea abordabili, pentru că au simțul relaționării. Le place umanitatea și se conectează cu cei din jur ușor, dar când e vorba de intimitate, devin sensibili. Pentru ei, sexualitatea nu valorează atât de mult.

PEȘTI

Deși par niște persoane blânde, Peștii se dezlănțuie foarte ușor în pat, mai ales când sunt în elementul lor cu partenerul iubit. Actul sexual îi încarcă cu energie.