PERICOL pe şosele. Un şofer fără permis, prins de poliţişti. Bărbatul avea un picior în ghips

Cel mai periculos şofer din România a fost prins miercuri de poliţişti. Este vorba de un tânăr din Botoşani, fără permis, care gonea pe şosea având un picior în ghips. El a mai fost prins de trei ori conducând fără permis în oraşe diferite din ţară. Ba mai mult a provocat şi un grav accident care l-a ţinut ţintuit la pat, informează România TV.

17 feb. 2016, 15:48
PERICOL pe şosele. Un şofer fără permis, prins de poliţişti. Bărbatul avea un picior în ghips

Botoşăneanul de 35 de ani a fost prins, miercuri dimineaţă, pentru a treia oară conducând fără permis. De această dată, însă, bărbatul era în cârje şi cu un picior în ghips. Mai mult, el se află sub control judiciar într-un dosar de trafic cu ţigări.

Bărbatul a rămas fără permis în anul 2014, atunci când a fost prins gonind în localitate cu o viteză de 117 km/h. Cu toate acestea, el a continuat să se urce la volan. În luna octombrie a anului 2015, el a provocat un grav accident rutier pe drumul care leagă Suceava de Botoşani şi atunci a fost rănit. După luni de spitalizare şi de tratament, bărbatul s-a urcat din nou la volan, iar de data aceasta chiar în ghips.

Poliţiştii au întocmit pe numele său un nou dosar penal.

VEZI şi Imagini ULUITOARE în Bucureşti. Un şofer a evitat aglomeraţia din trafic prin râul Dâmboviţa VIDEO