Pericolele dietei. Transformarea şocantă a unei vedete, în doar 10 luni

Frankie Essex, un star cunoscut publicului din serialul Towie, şi-a şocat fanii la nici zece luni după ce corpul ei ajunsese să fie unul de invidiat.

20 ian. 2016, 15:32

Frankie Essex a ales să-li petreacă vacanţa de iarnă în insula Lanzarote, unde paparazii au surprins-o la plajă. Fotografiile publicate sunt de natură să-i îngrijoreze pe amatorii dietelor drastice şi să-i şocheze pe fani. Tânăra de 28 de ani se pare că a abandonat lupta cu kilogramele, iar dacă în urmă cu 10 luni apărea în public cu o siluetă demnă de invidiat, acum este mai grasă ca oricând.

Transformarea este explicată de specialişti prin „efectul yo-yo”, cu care se confruntă multe persoane care încearcă să slăbească rapid. Practic, după o dietă drastică, cu un regim hipocaloric, după ce este atinsă ţinta de greutate, se poate instala depresia şi oboseala cronică, iar persoana în cauză revine la vechile obiceiuri alimentare şi corpul stochează caloriile în plus transformându-le imediat în grăsime. Aşa se explică şi transformarea lui Frankie, deşi aceasta are doar 28 de ani.