PERLELE CELEBRE ale lui Marian Vanghelie: „Cine nu are loc de mine…să se înghesuieşte”

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin perlele pe care le scotea la fiecare declaraţie sau interviu.

14 mart. 2015, 12:21
PERLELE CELEBRE ale lui Marian Vanghelie: „Cine nu are loc de mine…să se înghesuieşte”

Câteva dintre cele mai savuroase perle ale primarului au fost:

„Sunt un om care înțeleg foarte bine și vreau să învăț de la viață. Învățăm toată viața și murim toți ca proștii. Funcția mea este Marian Vanghelie”

„Sunt complicat… Si eu vă rog să fiți toți complicați, dar să fim eficienți, că, dacă suntem complicați și nu suntem eficienți, degeaba suntem complicați”

„Cine nu are loc de mine… nu mă interesează… să se înghesuiește!”

„Am auzit niște băieți simpatici aseară, pe la televizor și îi trimit să se ducă dracu’ la muncă sau să citească câteva almanahe, să vadă exact ce înseamnă și ce poate să cuprindă un capitol bugetar.”

„Soarta mea a fost hotărâtă de destin.”

„Şi-ntr-un pom dacă mă puneţi, eu am puncte de vedere.”

„Eu am să-l scot pe Gigi Becali din politică, pentru că Gigi Becali m-a scos pe mine din sărite.”

„Tre’ să vedem cum putem să rezolvăm o parte din problemele românilor, și nu cu asemenea formule de a spune ce tre’ să învețe românii și unde găsesc pe goagăl, gagăl cum… gagăl gulgăl ăsta.”

„La PSD București nu poate fi un pămpălău, te ejaculează imediat!”

„Pe mine mă recomandă foarte multe calități.”

„Tot îmi vin gândurile mai complicate în cap, pentru că aşa sunt construit, nu de altceva.”


Marian Vanghelie a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5. Edilul a fost încarcerat, sâmbătă dimineaţa, în arestul Poliţiei Capitalei.

CITEŞTE ŞI B1 TV, după informaţiile DNA din dosarul lui Vanghelie: Am încheiat un contract de publicitate de 150.000 euro