Permise de conducere, cumpărate de pe internet

Afacerea cu permise de conducere false prosperă pe reţelele de socializare. Schema este pusă la punct de grupuri organizate, care își acostează clienții pe Facebook. 

04 mart. 2020, 08:38
Permise de conducere, cumpărate de pe internet

Infractorii se recomandă a fi „profesioniști cu mulți ani de experiență”. Aceştia spun că pot face rost de permise de conducere „reale”, înregistrate în Marea Britanie. Culmea ironiei, viitorii „șoferi” nu trebuie să facă nimic, doar să îl „cumpere online”.

„Suntem un grup de profesionişti cu mulţi ani de experienţă şi producem permis de conducere real şi înregistrat din Marea Britanie. Pentru permisul de conducere, înregistrăm toate informaţiile în sistemul de baze de date şi dacă cardul de identitate sau permisul de conducere sunt verificate cu ajutorul unei maşini de citire a datelor, toate informaţiile dvs. vor apărea în sistem şi veţi utiliza legal documentul. Cumpăraţi online permisul de conducere complet din Marea Britanie. Permis de conducere internaţional de vânzare online”, este anunțul de pe Facebook.

Afacerea are chiar şi un site. 

„Vrei să cumperi online un permis de conducere românesc, să cumperi online un permis de conducere real românesc și să cumperi un ID real online? Căutarea dvs. v-a făcut să aterizați pe pagina potrivită. Suntem unul dintre cei mai buni furnizori români de permise de conducere. Suntem cunoscuți pentru munca grea și clienții mulțumiți. Vrei să fii unul dintre acei clienți care au folosit serviciile noastre și ne-au recomandat altor clienți? Cumpărați online un permis de conducere românesc și veți simți diferența. În calitate de adevărați creatori ai permiselor de conducere Ramanian, clienții noștri ne-au acordat note complete”, scriu proprietarii afacerii.

Citeşte şi COD RUTIER 2020. Aproape 1000 de şoferi au rămas fără permis în 24 de ore