Pervers e un cuvânt prea blând. Un britanic s-a filmat în timp ce făcea sex cu o iapă şi cu doi câini

Unui britanic în vârstă de 41 de ani i-a fost interzis să mai deţină animale, după ce poliţiştii au descoperit în casa lui mai multe filmuleţe în care acesta făcea sex cu o iapă, un pitbull terrier şi o vişla.

14 sept. 2013, 18:20
Pervers e un cuvânt prea blând. Un britanic s-a filmat în timp ce făcea sex cu o iapă şi cu doi câini

Iniţial, poliţia l-a arestat pe Graham Redfearn pentru furt, în luna aprilie, dar în scurt timp lucrurile aveau să scape de sub control şi să ia o turnură cu totul ciudată. Poliţiştii au mers la casa acestuia şi la percheziţie au descoperit câteva filmuleţe care i-a şocat de-a dreptul.

În clipurile respective ei l-au privit îngroziţi pe bărbatul în vârstă de 41 de ani făcând sex cu o iapă şi cu cu doi câini, un pitbull terrier şi o vişla. Confruntat cu asemenea probe, Graham Redfearn a încercat să se apere, spunând că au fost doar „experimente” şi că el a stat doar întins pe pat şi „câinele a făcut restul”. Tribunalul l-a judecat pentru aceste fapte, iar la termenul final din 12 septembrie instanţa i-a interzis acestuia să mai deţină animale, el fiind în acelaşi timp sub supraveghere, timp de zece ani.

Culmea ironiei este că înainte cu două zile de pronunţarea hotărârii, Graham Redfearn a dat un anunţ pe Facebook în care îşi căuta de muncă undeva la o fermă de cai, tocmai pentru că avea experienţă cu aceştia.