I-a transformat viaţa într-un COŞMAR. O adolescentă a fost ABUZATĂ sexual trei ani de tatăl vitreg

O minoră a fost supusă timp de trei ani la perversiuni sexuale chiar de tatăl ei vitreg, iar întreaga poveste a ieşit la iveală în urmă cu doar câteva zile, din întâmplare.

09 aug. 2015, 11:30
I-a transformat viaţa într-un COŞMAR. O adolescentă a fost ABUZATĂ sexual trei ani de tatăl vitreg

Victima abia a împlinit 17 ani și, după cum au precizat surse apropiate anchetei pentru Spynews, abuzurile tatălui vitreg au început încă de acum trei ani.

Părinții naturali s-au despărțit pe când fata era la grădiniță, iar ea a fost dată în grija mamei, care, în urmă cu aproximativ șapte ani, s-a recăsătorit. Alesul inimii, un bărbat mai tânăr decât ea, care muncește de ani buni în Italia.

Citeşte şi: Bărbat acuzat de viol şi tâlhărie, prins de poliţiştii din Constanţa

Venea acasă câteva luni pe an, iar cei trei păreau că formează o familie fericită. În scurtele perioade în care se întorcea acasă, bărbatul petrecea foarte mult timp alături de fiica vitregă, iar toți cei din jur aveau numai cuvinte de laudă, pentru că îi făcea fetei toate poftele.

Surse judiciare au dezvăluit că, zilele trecute, tânăra a dispărut de acasă. Îngrijorată, mama a sunat la poliție și a alertat toți prietenii, în speranța că fiica ei va fi localizată cât mai rapid. După aproape 24 de ore, fata de 17 ani a revenit acasă, având în poșetă un smartphone de ultimă generație și o tabletă performantă.

Întrebată de mamă de unde are acele obiecte, aceasta a explicat că le-a primit de la tatăl vitreg, care venise din Italia fără știrea soției, doar pentru a-și vedea fiica vitregă.

Pentru că i s-a părut suspectă această întâlnire, mama ei a luat-o pe fată la rost, amenințând-o că, dacă nu spune adevărul, va avea de suportat consecințele. În acel moment, fata a izbucnit în plâns și a povestit că tatăl vitreg i-a cumpărat gadget-urile ca să o recompenseze pentru abuzuri, scrie Spynews.

Mai exact, tatăl a închiriat un apartament, pentru 24 de ore, ca să petreacă momente intime cu fiica vitregă. Fata a relatat în fața anchetatorilor că părintele a supus-o la perversiuni ore în șir și, ca să-i cumpere tăcerea, i-a luat un telefon și o tabletă.

Culmea, fata a susținut în fața polițiștilor că aceasta nu fost prima noapte de amor cu tatăl vitreg și că individul a făcut prima dată sex cu ea pe când avea doar 14 ani.

Citeşte şi: Un nou caz de viol în Prahova, asemănător cu cel de la Vaslui. Cum s-a petrecut totul

Iar de atunci grozăviile s-au repetat periodic, de multe ori chiar în casă, fără ca mama să bănuiască ceva. După ce au audiat-o pe minoră, polițiștii au întocmit imediat un dosar de cercetare penală, iar acum încearcă să îl aducă la audieri pe individul acuzat că și-a supus la perversiuni fiica vitregă.