Pescar dispărut în râul Argeş, găsit înecat după trei săptămâni

Pescar înecat, descoperit după trei săptămâni în râul Argeş. Trupul neînsufleţit al omului a fost văzut luni dimineaţă de un trecător. Pompierii au intervenit cu bărci pneumatice şi l-au adus pe bărbat la mal. Bărbatul, tatăl a opt copii, a fost luat de curenţi în timp ce încerca să monteze plase de pescuit.

08 sept. 2014, 05:33
Pescar dispărut în râul Argeş, găsit înecat după trei săptămâni

Un bărbat a dat, luni dimineaţă, alarma după ce a văzut trupul neînsufleţit la suprafaţă, în zona Barajului Zigoneni, potrivit România TV.

Am observat ceva plutind. Uitându-mă mai atent, am observat că este vorba de spre un om. Am sunat imediat la 112 şi mi s-a spus să nu părăsesc locul până nu vin organele de poliţie„, a spus bărbatul.

Pompierii au adus trupul bărbatului la mal. Atunci, şi-au dat seama că este vorba despre un pescar care s-a înecat la jumătatea lunii august, la opt kilometri depărtare. A încercat să treacă râul Argeş înot ca să monteze plase de pescuit. Colegii au văzut cum este luat de curenţi, dar nu au reuşit să-l salveze.

Am fost solicitaţi să intervenim cu o barca pneumatică pentru scoaterea unei persoane decedate din Barajul Zigoneni„, a spus Marius Ungureanu de la ISU Argeş.

Bărbatul avea 45 de ani şi era din Curtea de Argeş. A murit în timp ce încerca să facă rost de bani ca să-şi întreţină cei opt  copii. Chiar unul dintre fii a mers acum să-şi recunoască tatăl.

La jumătatea lunii august, zeci de scafandri din Bucureşti l-au căutat pe bărbat. Poliţiştii au deschis încă de atunci un dosar penal. Nimeni nu-şi explică cum s-a aventurat pescarul în Argeş, mai ales că îi spunea întotdeauna soţiei că îi este teamă să intre în apă în zona respectivă.

CITEŞTE ŞI: BILANŢ ÎNFIORĂTOR pe litoral: 28 de turişti s-au înecat în apele mării în acest sezon